Programări: 0745 587 138 sau 0742 229 191

Reductia mamara este o optiune procedurala de reducere a dimensiunilor sanilor si de armonizare cu restul corpului. Aceasta solutie chirurgicala se adreseaza femeilor nemultumite de asimetria, proportia si forma sanilor, cu tendinta mai mult sau mai putin accentuata la ptoza.

OTOPLASTIA PERCUTANA (“fara bisturiu”)

O larga varietate de defecte congenitale sau dobandite ale urechii pot fi tratate cu ajutorul unor procedee chirurgicale minime sau mai complexe.

Tehnicile de tratament chirurgical sunt împartite în procedee care implica taierea cartilajului cu sau fara excluderea lui si procedee care conserva cartilajul. Nu de putine ori, planul operator cuprinde atat procedee “cartilage-cutting”, cat si “cartilage-sparing”.

Chirurgia pleoapei a devenit unul dintre cele mai frecvente manopere de chirurgie estetica, avand atat un scop functional, cat si unul estetic.

Blefaroplastia este un procedeu chirurgical care îmbunatateste aspectul pleoapelor, le reda tonusul, fermitatea si aparenta juvenila, tanara.

Conceptul de frumusete a evoluat de-a lungul timpului, cu toate acestea fermitatea, tonusul peretilor abdominali, circumferinta în jurul taliei, au constituit constante ale idealului de estetica. Astfel, soldurile pline si talia subtire, stau la baza filozofiei darwiniene ca factor de atractie, ce induce dorinta în vederea reproducerii umane.

Procedeele intime feminine suscita un interes în continua crestere, tot mai multe manopere completand paleta interventiilor estetice genitale sau genito-anale. Libertatea de exprimare non-verbala, o realitate din ce în ce mai conturata si colorata, permisa fiind de relaxarea principiilor sexuale restrictive, au facut normala evolutia interesului esteticii genitale. S-a consacrat astfel un model de standard al armoniei genitale feminine care implica tonus, fermitate, culoare, proportie, simetrie si functie.

Majoritatea persoanelor nu se încadreaza in rândul celor cu buze armonioase naturale, ferme, cu tonusul si proiectia dorita sau potrivita pentru o simetrie faciala. De aceea, fata permanent expusa mediului si socializarii este de cele mai multe ori supusa ochiului critic public si individual, indeosebi triunghiul facial central cu baza in sus (triunghiul interlocutorului), ce este incadrat de cele doua pupile si mijlocul buzei inferioare.

Cercetarea continua ce urmareste gasirea unor fillere sigure si simple ca structura, care sa produca putina durere la injectare si sa aiba minime reactii adverse, are ca obiectiv identificarea unor fillere biocompatibile, nontoxice, nonantigenice, nonimflamatorii, simple de utilizat, stabile dupa injectare, care nu migreaza, dureaza mult, dar nu definitiv, imprima un aspect natural si au un pret rezonabil.

Regiunile corpului descoperite timp mai indelungat, In cursul vietii noastre sociale, sufera pe langa o senescenta intrinseca (genetica) si o senescenta extrinseca, care agraveaza imbatranirea cronologica. Din aceasta cauza, regiuni cum sunt fata, gatul, decolteul la femei, sunt primele locuri unde apar semnele imbatranirii, neputand fi acoperite, ba mai mult, triunghiul de focalizare a atentiei interlocutorului este la nivelul centrului fetei. Acest fapt face din regiunile expuse urgente estetice, In cazul acumularii si accentuarii semnelor imbatranirii dincolo de toleranta individuala.

Stiati ca imbatranirea faciala este consecinta interactiunii a doua tipuri de factori: intrinseci(genetici) si extrinseci(de mediu)?

Senescenta intrinseca, consecinta programarii cronologice conform codului genetic, este responsabila de atrofia treptata a structurilor fetei, pielea se subtiaza devine laxa formeaza pliuri si atarna la nivelul mandibulei, depozitele adipoase se reduc, migreaza gravitational si amplifica pliurile pielii. Tratamentul este chirurgical si consta in ridicarea cu repozitionarea structurilor cazute, reducerea pungilor de grasime herniate si a excesului de piele.